Moso bamboe tuinscherm 220×90 cm

Model: T.BAMBOE.M220090
Gewicht: 12.00 kg
Verpakking: 7,5 cm x 90 cm x 220 cm
Verzendkosten: € 125,- (Pallet)

EAN: 8720299306738

 74,95

Beschikbaar via nabestelling

Eind augustus verkrijgbaar

 

Moso Bamboe koopt u bij Eco Bamboo Europe import/productie/export.

Op zoek naar een prachtige Moso bamboe schutting voor in de tuin, of voor uw interieur, bloemenzaak, oude schurenwand? Onze bamboe schermen maken van uw tuin, interieur, bloemenzaak of oude schuurwand weer een mooi geheel. Onze tuinschermen zijn licht van gewicht, en u kunt ze overal plaatsen. Onze bamboe tuinschermen zijn erg sterk en kunnen zeker wel tegen een stootje. Dit komt doordat ze met palmdraad aan elkaar verbonden zijn. Bijna onverwoestbaar!

Dan hoeft u niet verder te zoeken !!!

  • Beste kwaliteit
  • Snelle levering
  • Laagste prijs
  • Grootste van Nederland, België & Duitsland
  • Meer dan 10.000 m2 voorraad

De bamboe halve palen zijn ca 6-9 cm doorsnede. De bamboe is behandeld tegen insecten, te denken aan boktor en houtworm. De tuinschermen kunnen afgewerkt worden met gekookte lijnzaad olie dit verbeterd de levensduur met ca. 10-15 jaar. Elke gehalveerde bamboepaal is uniek, kleurverschillen in een bamboe schuttingen zijn dus normaal. De diameter van elke gehalveerde bamboepaal in een schutting kan verschillen. De Eco bamboo Europe tuinschermen zowel de Moso als de Black bamboe zullen vergrijzen wanneer u deze onbehandeld plaatst. Wanneer u deze in de gekookte lijnzaad olie zat, zal dit proces vertragen.

Gewicht 12 kg
Afmetingen 90 × 200 cm
Materiaal

Moso Bamboe

Bamboesoort

Moso Bamboe

Herkomst

Indonesië

Kleur

Naturel/Blank

Montage

Gevlochten met zwart palmtouw

Afwerking

Onbehandeld

Behandeling

Gekookte lijnzaad olie

Levensduur

Behandeld 15 jaar, Onbehandeld 8 jaar

Verkleuring

De bamboe tuinschermen kunnen vergrijzen binnen 6 tot 12 maanden, dit kan u uitstellen door de schermen te behandelen met bijvoorbeeld gekookte lijnzaadolie